Pazartesi, Haziran 10, 2024

Tuzla Anadoluspor şampiyon olarak 1. Amatör Lig'de


İstanbul 2. Amatör Lig 20. Grup'ta son haftaya lider giren Tuzla Anadoluspor son hafta deplasmanda Kirazlıtepespor'u 3-2 yenerek sezonu şampiyon tamamladı ve 1 sezon aradan sonra 1. Amatör Lig'e döndü.

Kirazlıtepe deplasmanında nefes kesen bir mücadele sergileyen Tuzla ekibi, iki kez geriye düştüğü maçta Alihan Çelik (2) ve Zekeriya Özkan'ın kritik golleriyle sahadan 3-2 galip ayrılarak zaferin tadını çıkardı.

Yeni Hedef: 1. Amatör Lig'in Zirvesi

Takımın kaptanı Oktay Şahinsoy, zaferin ardından yaptığı açıklamada, "Bu şampiyonluk bize çok şey ifade ediyor. Hep birlikte çalıştık, ter döktük ve sonunda hedefimize ulaştık. Şimdi yeni hedefimiz 1. Amatör Lig'in zirvesi. Orada da aynı kararlılıkla mücadele edeceğiz" dedi.

Teknik Direktör Murat Karaman'dan Teşekkür Mesajı

Takımın başarısında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Teknik Direktör Murat Karaman, "Bu zaferde herkesin katkısı büyük. Takım olarak büyük bir uyum içinde mücadele ettik. Bundan sonraki hedefimiz daha büyük başarılara imza atmak" şeklinde konuştu.

Taraftarların Coşkusu ve Kulüp Başkanı İsa Cengiz'den Gurur Dolu Açıklama

Takımın zaferi, taraftarlar arasında da büyük sevinç yarattı. Taraftarlar, takımlarını coşkuyla kutlayarak yeni zaferler için umut dolu mesajlar verdiler. Kulüp Başkanı İsa Cengiz ise, "Takımımızın elde ettiği bu büyük başarı bizi gururlandırdı. Şimdi önümüzde yeni hedefler var ve bu hedeflere ulaşmak için birlikte çalışacağız" açıklamasında bulundu.

Tuzla Anadolu Spor'un şampiyonluk coşkusu taraftarlarla birlikte devam ederken, önümüzdeki sezon için heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.