Çarşamba, Haziran 12, 2024

Ve Taksimspor şampiyon...



İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor takipçisi Fişekspor'u 2-1 yenerek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi ve 1. Amatör Lig'e yükseldi.

Feriköy Stadı'nda oynanan maça futbol severler yoğun ilgi gösterirken mücadele öncesi iki ekip arasında gerginlik yaşandı. Bu nedenle ev sahibi takımın yedek oyuncularından Onur kırmızı kart gördü.

Mücadelenin ilk yarısını konuk Gaziosmanpaşa ekibi, Şahin Esat Tınmaz'ın 35. dakikada attığı golle 1-0 öne bitirdi. Batuhan Yıldız 59'da skora denge getirdi. Son anları büyük heyecana sahne olan maçta Taksimspor 89'da Oğuzhan Yılmaz'la bir gol daha bularak sahadan 2-1 galip ayrıldı.



Bünyamin Gökçe yönetimindeki Taksimspor böylece şampiyon olarak 1. Amatör Lig'e çıktı. Gökçe, futbolcu olarak hizmet verdiği Taksimspor'da teknik adam olarak da şampiyonluk yaşamanın gururunu yaşadı. Genç teknik adamın yönetimindeki sarı kırmızılı takım 17 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Mücadeleye yedeksiz, 11 kişiyle çıkan Fişekspor ise bu sonuçla ligi ikinci bitirdi. Son haftayı hükmen galibiyetle geçirecek olan sarı lacivertliler Mecidiyeköy Tayfunspor veya Üçyüzlü Esengücü ile 1. Amatör Lig'e çıkmak için play-off maçı yapacak.






Hiç yorum yok:

Ramazan Süzen teklifleri değerlendiriyor

Son olarak Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'da forma giyen ve sezonun bitmesiyle bu ekibe veda eden Ramazan Süzen teklifleri değerlendirdiği...