Salı, Temmuz 16, 2024

15 Temmuz Kupası'nda finalistler belli oldu



Beykoz'da 4 Takımın katılımı ile gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Masterler Futbol Turnuvasında finalisteler belli oldu.

Lig usulü gerçekleşen 3 haftalık maraton sonunda ilk iki sırayı elde eden Küplüce Master ile Sarıyer Masterler Federasyonu Sarfed Takımı Pazartesi günü akşamı final maçı oynamaya hak kazandılar.

SARIYER İSTEDİĞİNİ ALDI !

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Masterler Futbol Turnuvasının üçüncü hafta ilk maçında Sarıyer Masterler Federasyonu Sarfed ile Küplüce Master Takımları karşı karşıya geldiler.

Müsabaka öncesinde 6 puanla avantajlı olan Küplüce Master Takımı, karşısında finale kalmak için atak ve etkili bir futbol ortaya koyan Sarıyer Masterler Federasyonu Sarfed Takımı mücadeleden 4-1 galip ayrılırken üçlü averaj sistemi ile finalde Küplüce Master Takımının rakibi oldu.

AVERAJA TAKILDILAR !

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Masterler Futbol Turnuvasının üçüncü hafta ikinci maçında Beykoz Masterler SK ile Boğazın Yargıçları Masterler Takımları karşı karşıya geldiler.

İki sarı siyahlı takımın karşılaşması üst düzey, tempolu bir oyuna sahne olurken maçı Beykoz Masterler Takımı 2-1 kazansa da her iki takım üçlü averaj devreye girince final şansını kaybetti.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Serhan Çelik teklifleri değerlendiriyor

Deneyimli golcü Serhan Çelik yeni sezon öncesi henüz bir kulüple anlaşmadığını ve teklifleri değerlendirdiğini söyledi.