Pazartesi, Temmuz 29, 2024

Akran Gemlikspor'dan görkemli sezon açılışı


Bursa Süper Süper Amatör Lig ekiplerinden Akran Gemlikspor yeni sezonu görkemli bir şekilde açtı.

Efsaneye göre Gemlik'e ilk olarak Herkül'ün geldiği ve buraya kaybolan arkadaşı 'Syrus'un adını verdiği söylenen Bursa civarında kurulan en eski kent olma özelliği ile de öne çıkan Zeytinin Başkenti Gemlik'in Milli Takımı diye adlandırılan Akran Gemlikspor'un 'AYAĞA KALK GEMLİK' zafere yürüyüşü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.


Sunumunu Fevzi Sarıkaya'nın gerçekleştirdiği "40.yılında Gemlik takımına sahip çıkıyor" sloganıyla Akran Gemlikspor yönetiminin 2024-2025 futbol sezonu yürüyüşü Demokrasi Meydanından başlayarak  Kios Taraftar gurubu ve 'biz sevdamızın adını Gemlik koyduk' diyenlerin yoğun katılımı ile  400 metrelik mesafe olan İlçe Stadyumuna kadar sürdü.


Akran Gemlikspor Spor Kulübü Başkanı Metin Aslan'ın Teşekkür Konuşması ardından 27.dönem Milletvekili Zafer Işık ve Gemlik Belediye Başkanı ve Akran Gemlikspor Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Deviren'in konuşmaları sonrası yeni transferlerin ve geçen sezon takımı üst lige çıkaran futbolcularını tanıtımı ve imza töreninin ardından Yönetim,Sponsor ve Protokol ile Dostluk Maçının ardından program Şampiyonluk gecesinde buluşulmak üzere denilerek programa son verildi.

Mütevazı tavrı ile Ali Osman Aşık kardeşime ve  Ferhat Orhan Beye  gösterdikleri ilgilerine, sıcak tavırlarına Şükranlarımla...

Haber-Foto: Barbaros AKKOYUNLU












Hiç yorum yok:

Yusuf Ayseli Yıldırım Bosnaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Yıldırım Bosnaspor, orta saha ve kanat olarak görev alan Yusuf Ayseli'yi renklerine bağladı.