Cuma, Temmuz 19, 2024

Beykoz 15 Temmuz Kupası'nda şampiyon Küplüce Master



Bu sene 4.kez düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Masterler Futbol Turnuvasının final karşılaşmasında Sarıyer Masterler Federasyonu Sarfed Takımını 2-0 mağlup eden Küplüce Master takımı şampiyon oldu.

Paşabahçe Stadında gerçekleşen final günü programına Beykoz İlçe Kaymakamı Saraçhane'deki 15 Temmuz Programına katılım sağlayacağı için iştirak edemedi.

FİNALE YAKIŞIR BİR MAÇ YAŞANDI

Finale yakışır bir karşılaşmaya sahne olan mücadelede 2-0 öne geçen Küplüce Master Takımı ikinci yarıda üst üste gelen ataklar sonrasında ani çıkışlarla farkı arttırma düşüncesinde olsa da müsabaka 2-0 tamamlandı. Küplüce Master Takımı sporcuları son düdüğün ardından saha ortasında gelen anlamlı kupa şampiyonluğunu kutlandı. 


Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir Kupa Töreninde yaptığı açıklamada, “ Beykoz Kulüpler Birliği olarak Organizasyonda yer aldık, bu seneki turnuvamızı şampiyon olarak tamamlayan Küplüce Master Takımını kutluyorum, final maçında çok güzel bir oyun koyan Sarıyer Masterler Federasyonu Sarfed Takımı da finale yakışır bir görüntü çizdi. 15 Temmuz yıldönümünde yapmış olduğumuz turnuvalar ileriki yıllarda da devam edecek. Ben Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum, gazilerimize selam, saygı ve şükranlarımızı iletiyorum “ dedi.



KUPA MERASİMİ RENKLİ GEÇTİ

Şampiyonluk Kupasını Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir Takım Futbolcularının Aileleri ile birlikte taktim etti.

Turnuvada ikinci olan Sarıyer Masterler Federasyonu Sarfed Takımına Kupasını Beykoz Kulüpler Birliği Turnuvalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Örnekköyspor Başkanı İsmail Türkoğlu verdi.

Tunuvayı üçüncü kapatan Beykoz Masterler Spor Kulübüne Kupasını Soğuksu Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Soğuksuspor Başkanı Muammer Aydınoğlu, Takım Menajerleri olan Hakkı Baş ile Menderes Türkoğlu’na verdi.



Turnuva Dördüncüsü Boğazın Masterler Takımı adına Takım Kurucularından Talip Ercan’a Kupayı Anadoluhisarı İdmanyurduspor Başkanı İlker Güner ile BİSK Yönetiminden Beytek Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı Taktim ettiler.

ŞAMPİYON KAPTANDAN AÇIKLAMA VAR

Kupa Merasimi sonrasında görüşlerini açıklayan Küplüce Master Takım Kaptanı Kahraman Yüce, " 15 Temmuz gibi anlamlı bir Turnuvayı şampiyon olarak kapatmanın anlamı çok özel. Başta bu turnuvayı organize edenler olmak üzere katılım sağlayan takımlara ve sporculara teşekkür ediyorum. Bizleri final maçında yalnız bırakmayan ailelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. 15 Temmuz Şehitlerimizin ruhları şad olsun, Allah'tan Rahmet diliyorum, Allah bir daha böylesine acı günleri bu ülkeye yaşatmasın " diye konuştu.



Stat : Paşabahçe

Küplüce Master : Hasan, İskender, Mücahit, F.Selim , Bülent, Hakan Şenel ( Dk.57 Cem ), Hakan Okutan ( Dk.50 Koray ), Ekrem, Kahraman ( Dk.58 Engin ), Ümit, Yusuf ( Dk.63 Eyüp )

Yedekler : Murat Asadov, Murat Yücebaş, Haydar, Harun, Sonay, Osman

Sarıyer Masterler Federasyonu Sarfed : Hüseyin, Ömer Faruk, Abdullah, Şafak, Seyit ( Dk.36 Fikret ), Şeko, Bünyamin, Hüsnü, Korkut ( Dk.36 Berkant ), Özgür, Enver

Goller : Dk.31 Hakan Okutan, Dk.35 Kahraman Yüce


Dk.31 Yusuf'un pasında sağ tarafta topla buluşan Hakan Okutan etkili bir vuruşla takımının ilk golüne imzasını attı 1-0

Dk.35 Rakip savunmada kademe hatasından iyi yararlanan Kaptan Kahraman Yüce topu sürdü yaptığı etkili vuruşla maçın skorunu belirleyen gole imzasını attı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.