Çarşamba, Temmuz 31, 2024

Durmuş Gönül Üsküdar Anadolu'da


2024-2025 sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligi'nde şampiyonluğunu hedefleyen Üsküdar Anadolu Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon SAL'da Kuştepespor, SAL Klasmanda ise Tuzla Orhanlıspor forması giyen Durmuş Gönül'ü renklerine bağladı. Tecrübeli futbolcu yeni sezonda yeşil-beyazlı formayı giyecek.

İzzetpaşa, Yahya Kemal Spor, Ulubey Belediyespor, Kuştepe, Fatsa Belediye, Ünye 1957 Spor, Isparta 32 Spor, İstanbul Siirtgücü, Leventspor, Kuştepe ve Tuzla Orhanlıspor takımlarında forma giyen Durmuş Gönül ayrıca kariyeri boyunca Yahya Kemal, Ulubey Belediyespor, Ünye 1957 spor, İstanbul Siirt Gücü ve Kuştepe takımlarında toplam 5 şampiyonluk yaşadı. BAL Liginde 60 maçta görev alan Gönül ayrıca bir kez de Türkiye Kupası'nda forma giydi. 

Orta sahanın her tarafında iki yönlü oynayabilen, gerektiğinde sol bek olarak da görev alan 1991 doğumlu Durmuş Gönül, geçen sezon Süper Amatör'de 10 numara mevkiinde oynadı. 

Durmuş Gönül gibi tecrübeli bir futbolcuyu kadrolarına kattıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Üsküdar Anadolu Spor Kulübü Sportif Direktörü Muzaffer Aydın, Durmuş Gönül'ün yeşil-beyazlı forma ile büyük başarılara imza atacağına inandıklarını söyledi.

Hedefinin bu sezon Üsküdar Anadolu Spor ile İstanbul Süper Amatör Ligi'nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkarmak olduğunu belirten tecrübeli oyuncu Durmuş Gönül, Üsküdar Anadolu Spor Kulübü gibi köklü bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu ifade etti.

Haber: Murat İlter

Hiç yorum yok:

Yusuf Ayseli Yıldırım Bosnaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Yıldırım Bosnaspor, orta saha ve kanat olarak görev alan Yusuf Ayseli'yi renklerine bağladı.