Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Temmuz 13, 2024

Emirefendi transferde bombaları patlattı


İstanbul 1.Amatör Lig’de mücadele edecek olan ve hedefini Süper Amatör Lig olarak belirleyen Emirefendispor dış transferde 16 oyuncu ile anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon takım kaptanlığı yapan ve lig sonrasında 2.Amatör’de Okmeydanı Fetih forması giyen Burak Çelik ile aynı takımdan Eren Aydın , Atilla Ayvaz , Hakkıcan Karaaslan , Samet Gilernetçi ve Ahat Köse ile anlaşma sağlandı.

Bunun dışında geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de Haliç Spor’a transfer olan Yusuf Eren Fırat da yeni sezonda bir kez daha Emirefendi forması giyecek.

Emirefendi bu isimlerin dışında Tophane Tayfun’dan Furkan Abul , Sütlücespor’dan Özgür Önel, Bekir Berke Oğur, Uğur Özden , Florya As Spor Kulübü'nden Rıdvan Ekici , Cevizlispor’dan Umutcan Kun , Hasköyspor’dan Efe Kaan Türkmen, Hürriyetgücü’nden Efe Berat Kaya ve son olarak Bağcılar Spor forması giyen Senegalli Yembe Camara’yı renklerine bağladı.

Aynı zamanda geçen sezon devre arasında İstanbul Artvinden takıma katılan Veysel Eren Sertdemir'le de iç transferde el sıkışıldı.

Beyoğlu temsilcisinde transfer hareketliliğinin devam etmesi bekleniyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.