Cuma, Temmuz 05, 2024

Ertuğrul Yiğit’ten Çorlu’ya veda



2023-2024 sezonunda Çorlu 1947 SK ile şampiyonluğa ulaşan başarılı teknik adam Ertuğrul Yiğit yönetim ile karşılıklı görüşerek yollarını ayırdı.

Sarı-Kırmızılı ekibi 18 yıl aradan sonra profesyonel lige taşıyan deneyimli teknik adam yaptığı açıklamada "Sayın başkanımız Yusuf Gümüş başta olmak üzere yönetim kurulumuza, taraftar grubumuz Asi Şimşekler ile Çorluspor’a gönül vermiş  tüm taraftarlara desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Umarım yeni sezonda da başarıl olurlar" dedi.

UEFA A lisansına sahip olan 51 yaşındaki teknik adam profesyonel futbol kariyerini tamamladıktan sonra Göktürk Saray, Eyüpspor, Anadolu Bağcılarspor, Alibeyköyspor, Beyoğlu Yeniçarşı SK, Cankurtaranspor, Küçükçekmece Sinopspor ve Çorlu 1947 SK takımlarında teknik adam olarak görev yaptı.

Şampiyonluklara abone bir isim

Başarılı teknik adam çalıştırdığı ekiplerde şampiyonluk sevincini dört kez yaşadı. Alibeyköy ve Beyoğlu Yeniçarşıspor’u üst lige taşıyan Yiğit son iki sezonda da Küçükçekmece Sinopspor ve Çorlu 1947 SK’yı profesyonel lige taşıyarak müthiş bir başarı grafiği sergiledi.

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 1. hafta programı açıklandı

Bölgesel Amatör Lig'de 2024-25 sezonu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor...