Perşembe, Temmuz 04, 2024

Göktürk Sarayspor'dan imza şov



Tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Göktürk Sarayspor, yeni transferleri için imza töreni düzenledi.

Gerçekleşen imza töreninde bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Tahir Varuş "Göktürk Sarayspor olarak kendimize uzun vadeli bir plan oluşturduk. Kısa vadede hedefimiz Süper Amatör Lig'de şampiyonluk ancak bizim esas hedefimiz profesyonel lig. Bu doğrultuda genç, dinamik, kendisini kanıtlamış bir teknik direktör olan Oğuzhan Tacir'le anlaştık. Transfer ettiğimiz arkadaşlarımızın hepsi kariyerleri boyunca birçok başarıya imza atmış isimler. Oğuzhan hocamızın önderliğinde bu kadronun başarıya ulaşacağına eminiz. Futbolu bilen, seven, iddialı yönetim kurulumuzla biz de  her daim takımımızın arkasındayız. Göktürk Sarayspor'un bu sezon İstanbul amatör liglerinde ses getireceğine inanıyorum" dedi.

Törende ilk olarak teknik direktör Oğuzhan Tacir imza attı. Ardından 12 oyuncu teker teker kendilerini kırmızı-siyah-beyazlı renklere bağlayan imza attılar. Göktürk Sarayspor'un transfer ettiği oyuncular, geldikleri kulüpler ve mevkileri şöyle:

1-Aykut Taşkınfurat (THY) - Stoper
2-Batuhan Erten (O.İstiklal) - Orta Saha
3-Burak Aktaş (Feriköy) - Orta Saha
4-Enes Atalar (Orhanlı) - Sol Bek
5-Erkan Çınar (Vefa) - Kaleci
6-Furkan Karadağ (Yeni Ufuk) - Orta Saha
7-Kahraman Çetin (Galata) - Sağ Bek
8-Mehmet Ünal Holoğlu (Sultangazi) - Forvet
9-Gökhan Özer (Malatya Spor) - Sağ/Sol Kenar
10- Selman Eser (Feriköy) - Orta Saha
11- Erdi Yeliltepe (Dikilitaş) - Sağ/sol kenar

Haber: Efkan Bucak




















Hiç yorum yok:

Ramazan Süzen teklifleri değerlendiriyor

Son olarak Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'da forma giyen ve sezonun bitmesiyle bu ekibe veda eden Ramazan Süzen teklifleri değerlendirdiği...