Pazartesi, Temmuz 22, 2024

Kanlıcaspor'dan iki önemli transfer


İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Kanlıcaspor, yeni haftaya iki transfer haberi ile başladı.

Beykoz ekibi daha önce de formasını giyen forvet hattının etkili ismi Yusuf Kayalar'ı yeniden kadroya katarken ikinci transfer hamlesi ise Emre Can Sağri ile geldi.

Boğaziçi Ekibinin Kulüp Merkezindeki transfer görüşmesinde Kulüp Başkanı Bülent Cem Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Remzi Alişan, Gürkan Azgan hazır bulundular. 

Karşılıklı anlaşma sonrasında her iki futbolcu da şampiyonluk hedefi ile yola çıkmaya hazırlanan takımları ile yeni bir heyecana yelken açmış oldular.

Kanlıcaspor Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman yaptıkları son transferler ile kadrolarının artık iyiden iyiye belli olmaya başladığına dikkatleri çekerken, " Elimizde birkaç futbolculuk liste kaldı, bu isimleri da kadroya katmak için görüşmelerimiz devam ediyor. Her şey Büyük Kanlıcaspor için, bu camia bize güvensin, yanımızda dursun yeter " diye konuştu.

YUSUF KAYALAR

1992 Doğumlu olan Yusuf Kayalar, transfer dönemlerinin en aranılan isimlerinden birisi olarak dikkat çekerken, hem ilk hem de ikinci transfer dönemlerinin ardından toplamda 18 ayrı takımda forma giydi. Bu takımlar içinde Beykoz İlçesinden Çubuklu, Beykoz 1908, Paşabahçe ve Kanlıca olmak üzere 4 takım da bulunmakta.

EMRE CAN SAĞRI

2023-24 Sezonu ikinci transfer döneminde Çekmeköy Çarşı Takımından transfer edilen 1999 Doğumlu Emre Can Sağrı yeni sezonda takımına katkıda bulunacak isimlerden biri oldu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.