Çarşamba, Temmuz 17, 2024

Küçükçekmece Sinopspor sahaya indi


TFF 3. Lig’de 2024-2025 sezonunda mücadele edecek olan Küçükçekmece Sinopspor futbol takımı, yeni sezon çalışmalarına başladı. 15 Temmuz Pazartesi günü İBB Küçükçekmece 100. Yıl (Etap) Stadı’nda sezonun ilk çalışmasına 30 oyuncu katıldı.


Kulüp Başkanı Rafet Orhan ve yöneticiler de sezonun ilk çalışmasında hazır bulundu. TFF 3. Lig’de 2024-2025 sezonunda mücadele ederek İstanbul’u temsil edecek olan Küçükçekmece Sinopspor, 8 Eylül 2024 tarihinde başlayacak TFF 3. Lig müsabakaları için hazırlıklarını Teknik Direktör Fazlı Tan ve teknik ekip nezaretinde tam kadro yoğun şekilde sürdürüyor.

Teknik Direktör Fazlı Tan, oyuncularıyla bire bir ilgilenerek eksikliklerini gösterdi. İBB Küçükçekmece 100. Yıl Stadı’nda yapılan sezonun ilk antrenmanı düz koşu ile başladı, ardından top çalışması yapıldı. Yarı sahada ve dar alanda topla yapılan çalışmalarla devam etti.

Günde çift antrenmanla hazırlanan sarı-lacivertliler, 1 aylık İstanbul etabının ardından Bolu’da kampa girecek. 13 gün kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan kırmızı-siyahlı ekipte, futbolcular ilk etap kampın sonrası İstanbul’a dönerek yeni sezon hazırlıklarını lig başlayana kadar İBB Küçükçekmece 100. Yıl Stadı’nda sürdürecek.


Orhan'dan sezon değerlendirmesi
Küçükçekmece Sinopspor Başkanı Rafet Orhan, 2024-2025 futbol sezonunun başladığını duyurarak şu ifadeleri kullandı:

  • Transfer Durumu: “Transferlerimiz tamamdır. Bugün top başı yaptık ve bir aya yakın burada çalışacağız. Bir aydan sonra Bolu’ya kampa gideceğiz.”
  • Lig Hazırlıkları: “Bolu kampından döndükten sonra liglerimiz başlayacak. Tüm spor kamuoyuna ve Küçükçekmece Sinopspor’a başarılar diliyorum.”
  • Lig İstekleri: “İnşallah hakem hatalarının az olduğu, kötü olayların konuşulmadığı bir lig ortamı olur. Hak edenin şampiyon olmasını canı gönülden rica ediyorum.”
  • Gelecek Planları: “Transferler devam edecek. Küçükçekmece Sinopspor’da transfer hiçbir zaman bitmez. Şu an kadromuz budur ama yarın ne olacağını bilemeyiz. Allah nasip ederse bu şekilde devam etmek istiyoruz.”

Orhan, yeni sezon için tüm camiaya başarılar dileyerek açıklamalarını tamamladı.


Fazlı Tan’ın 2024-2025 Sezonu Açıklamaları

Küçükçekmece Sinopspor Teknik Direktörü Fazlı Tan, yeni sezon için önemli açıklamalarda bulundu. İşte öne çıkan noktalar:

  • Takım Durumu: “Şu anda 29 kişiyiz. Yarın bir kardeşimiz daha katılacak, böylece 30 kişiyle sezon öncesi hazırlık kampına başladık. Ancak bu sayı biraz fazla; 4 kalecimiz olduğu için 22 oyuncu, 4 kaleci olmak üzere toplam 26 kişilik bir kadro oluşturacağız. İhtiyaç duyulursa bu sayı 6’ya kadar çıkabilir.”
  • Sezon Hedefleri: “2024-2025 sezonumuzu ilk antrenmanla açtık. Hedefimiz, taraftarımızı ve yönetimimizi mutlu edecek bir oyun sergilemek. Oyuncularımızı fiziksel, mental ve taktiksel olarak en iyi şekilde hazırlayıp oyun gücü yüksek bir takım oluşturmak istiyoruz.”
  • Oyun Felsefesi: “Oyun kalitesi yüksek, sahada ne yaptığını bilen bir ekip oluşturmayı hedefliyoruz. Hem hücumda hem savunmada pozisyon alabilen, oyuna hükmeden bir takım olmayı amaçlıyoruz.”
  • Transfer Durumu: “Bu dönem 8 transfer gerçekleştirdik; 3 tecrübeli, 4 genç ve 2 kaleci aldık. Tecrübeli oyuncularımız arasında Mehmet Küçükdurmuş ve İlyas var. Genç oyuncularımız ise Bursa’dan ve diğer kulüplerden yetenekli isimler. Kalecilerimizden biri Başakşehir’den, diğeri ise 3. ligden geldi.”
  • Kamp Süreci: “İlk 4 haftayı burada geçireceğiz, ardından 12 günlük bir kamp için Bolu’ya gideceğiz. Bu süreçte takımın eksik bölgelerini tespit edip gereken transferleri yapmayı planlıyoruz.”
  • Birlik ve Beraberlik: “Önemli olan takım olabilmek. Burada geçireceğimiz süreçte her oyuncunun performansı, ilerideki planlarımızda belirleyici olacak.”


Haber: Yılmaz Aktepe / yilmazhaber.com

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.