Salı, Temmuz 02, 2024

Mert Çakır Tunusbağı'nda



2023-2024 sezonunda İstanbul 2.Amatör Ligi ekiplerinden Küçüksu Rasathane Spor’un Kurucu Sportif Direktörlüğü görevini yapan, Mert Çakır, 2024-2025 sezonunda İstanbul 1.Amatör Ligi ekiplerinden Tunusbağı Doruk Döviz Spor ile anlaşma sağladı.

Çengelköy Spor ve Üsküdar Futbol Yat. A.Ş.’de görev yapan Mert Çakır’ın kariyerinde Sportif Direktör ve Teknik Direktör olarak  U-13,U-14,U-15,U-16,U-17,U-18 ve U-19 liglerinde toplam 23 altyapı şampiyonluğu, A takım liglerinde ise Süper Amatör Lig ve Bölgesel Amatör Lig’de 2 şampiyonluğu bulunuyor. Çengelköy Spor’da 3.Ligde Sportif Direktör Yardımcılığı ve Kulüp Müdürlüğü görevlerini üstlenen Mert Çakır, yeni sezonda 1. Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Tunusbağı Doruk Döviz Spor ile anlaşma sağladı.

Mert Çakır'ın Tunusbağı Doruk Döviz Spor kadrosuna katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Tunusbağı Spor Kulübü başkanı Tansu Açabey, ''Mert Çakır gibi deneyimli ve tecrübeli bir sportif direktör ve altyapıdan sorumlu bir koordinatörü kulübümüze kazandırdığımız için çok mutluyuz. Yeni yapacağımız yapılandırmada Mert Çakır önderliğinde önemli başarılara imza atacağız'' diye konuştu.

Haber: Murat İlter

Hiç yorum yok:

Ramazan Süzen teklifleri değerlendiriyor

Son olarak Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'da forma giyen ve sezonun bitmesiyle bu ekibe veda eden Ramazan Süzen teklifleri değerlendirdiği...