Çarşamba, Temmuz 31, 2024

Nasuhcan da Kanlıcaspor'da


Beykoz İlçesinin 2024-25 sezonunda lige iddialı girecek takımları arasında gösterilen Kanlıcaspor'da transfer döneminde ara vermek yok!

Kırmızı-Beyazlı ekip 2023-24 Sezonunda ilk transfer dönemini Beykoz Yenimahallespor'da ikinci dönemi ise Anadolukavağı'nda geçiren Nasuhcan Karaibrahimoğlu ile anlaşma imzaladı.

1996 Doğumlu olan Nasuhcan Karaibrahimoğlu Kulüp Merkezinde Başkan Bülent Cem Şişman ve Başkan Vekili Remzi Alişan ile görüşme masasına oturdu. Yapılan karşılıklı aktarımların ardından Nasuhcan 2024-25 Sezonu kadrosunda ben de varım dedi!

Beykoz Ekibinde Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman yeni sezon kadrolarının artık tamamen belli olmaya başladığına vurgu yaparken, "Nasuhcan kardeşimiz de bu sezonki iddialı kadromuza dahil oldu. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve Kanlıca Semtinin simaları biran önce maçlarımızın başlaması içim sabırsızlanıyor. Şu anda tatilde olan Teknik Sorumlumuz Aydın Hocamız geliyor ve yeni sezon için son planlamaları kendisi ile yapacağız. Bir-iki sürpriz transferimiz de olabilir " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yusuf Ayseli Yıldırım Bosnaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Yıldırım Bosnaspor, orta saha ve kanat olarak görev alan Yusuf Ayseli'yi renklerine bağladı.