Çarşamba, Temmuz 31, 2024

Rumeli Kavağı 'Yüksek'ten uçacak


2024-2025 sezonunda hedefini İstanbul Süper Amatör Lig'e çıkmak olarak belirleyen Rumeli Kavağıspor golcü oyuncu Engin Yüksek ile anlaştı.

35 yaşındaki tecrübeli golcü Engin Yüksek oynadığı takımlardaki hırsı ve kazanma isteği ile ön plana çıkıyor. Başarılı bir sezonu geride bırakan Yüksek geçen sezon Emirgan ve Kilyos formaları ile toplam 48 gol atarak elde edilmesi güç bir performansa imza atmıştı.

Rumeli Kavağı Spor Kulübü Tesisleri'nde Genel Kaptan Yusuf Turan’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan Engin Yüksek "Sakarya ve İstanbul takımlarından teklifler aldım, hedefi şampiyonluk olan Rumeli Kavağıspor’dan yana kullandım. Takım arkadaşlarımın da desteği ile bu sezon atacağım gollerle beraber Rumeli Kavağıspor'u bir üst lige çıkartmak istiyorum. Transferimde emeği geçen Genel Kaptanımız Yusuf Turan'a ve Antrenör Barış Terzi hocama çok teşekkür eder, kazasız belasız ve sakatlıksız bir sezon dilerim” dedi.

Hiç yorum yok:

Yusuf Ayseli Yıldırım Bosnaspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Yıldırım Bosnaspor, orta saha ve kanat olarak görev alan Yusuf Ayseli'yi renklerine bağladı.