Cumartesi, Temmuz 20, 2024

Yusuf Binici Gümüşsuyuspor'da



Beykoz İlçesini 2024-25 sezonunda İstanbul 1.Amatör Ligde temsi edecek olan Mustafa Kurtuluş Başkanlığındaki Gümüşsuyuspor'da transferde ilk hamle geldi.

Yeşil-Beyazlı ekip açılışı en son Fikirtepe Dumlupınarspor takımında oynayan Yusuf Binici ile yaptı.

İstanbul Amatör Liglerinin başarılı futbolcularından olan Yusuf Binici Üsküdar Anadoluspor ile Fikirtepe Dumlupınarspor takımları ile son iki sezonda yaşadığı şampiyonluklar ile kariyerinde önemli bir sıçrama yapmıştı

Gümüşsuyuspor Teknik Sorumlusu İrfan Avşar'ın Yönetime sunduğu Transfer Listesinde yer alan bir isim olan Yusuf Binici ile Kulüp Genel Kaptanları ve Transfer Komitesi Üyeleri Necdet Kocaman ile Burak Müldür görüşme masasına oturdu.

Her iki taraf da karşılıklı olarak tüm şartlarda anlaşırken ardından sembolik olarak imza atma töreni sonrasında el sıkıştı.

Beykoz Temsilcisinde Genel Kaptanlar Kocaman ve Müldür yaptıkları ortak açıklamada, " Antrenörümüz İrfan Avşar'ın sezon boyunca yaptığı takip sonunda elimizde bir liste oluştu. Bu isimler ile sırası ile görüşmelere başladık. İlk etapta Yusuf Binici gibi takımımıza dinamizm katacak bir isim ile anlaşmaya vardık. Hafta içi itibarı ile bu tür anlaşma haberlerimizi sıklıkla paylaşacağız " diye konuştular.

YUSUF BİNİCİ KİMDİR?

Futbol yaşantısına başarılı altyapı takımları ile bilinen Çamlıcaspor'da başlayan Yusuf Binici burada dikkatleri çekerken Kasımpaşaspor'a transfer oldu. Ardından sırasıyla Selimiyespor, Ümraniyespor, Barbarosspor, Tunusbağıspor, Dersimspor, Tokat1969, Sancaktepespor, Üsküdar Anadolu ve Fikirtepe Dumlupınarspor.

Yusuf Binici Bölgesel Amatör Ligde 2 kez forma giyerken 1 gole imza attı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

İshaklıspor artık saatleri sayıyor

TFF 3.Lig'de mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor tarihinde ilk kez oynayacağı profesyonel lig maçı için artık saatleri sayıyor.