Cumartesi, Ağustos 31, 2024

Adalarspor Murat Akcan'a emanet


İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Adalarspor'da teknik direktörlük görevine Murat Akcan getirildi.

Çalıştırdığı bir çok takımla şampiyonluklar yaşayan başarılı Teknik Adam disiplinli ve sistemli çalışmalarının yanına sporcularla olan ikili iletişimlerindeki başarıları ile biliniyor.

Adalarspor Kulüp Tesislerinde Başkan Haydar Karasu’nun hazır bulunduğu törenle imzayı atan 36 yaşındaki Murat Akcan “Amatör camianın büyük ve köklü kulüplerinden Adalarspor ile yeni sezon için anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Öncelikle Kulüp Başkanım Haydar Karasu ve Yönetim Kurulumuza bana duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ederim, inşallah onların bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Adalarspor’u eski günlerine döndürmek üzere buradayım” dedi.


Spor ahlakını her zaman ön planda tutan Murat Akcan yeni sezonda Adalarspor’un başarısı için mücadele edecek. 1988 Doğumlu Teknik Adam daha önce Ümraniye İnkilapspor, Samandıraspor Futbol Kulübü, İstanbul Esnafspor ve Sarıgazispor Kulüplerinde görev yaptı.

Haber : Murat Nazik / futbolamator.com

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...