Cuma, Ağustos 30, 2024

Anadolu Hisarı bombayı patlattı



Beykoz İlçesinin İstanbul Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor transfer döneminin bombasını patlattı!

Geçen sezon sonunda yaşadığı şampiyonluk sonrasında TFF 3.Ligine çıkma başarısı gösteren Beykoz İshaklıspor'da oyuna sonradan girip attığı kritik gollerle şampiyonlukta büyük katkısı olan Ömer Coşkun Anadoluhisarı İdmanyurduspor takımı ile anlaşmaya vardı.

Oynadığı tüm takımlarda gol yeteneği ile ön planda olan Ömer Coşkun geçen sezonu Beykoz İshaklıspor takımında 12 golle kapatmıştı.

Yeşil-Sarılı ekip ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Ömer Coşkun, " Kadroda birçok yetenekli futbolcu arkadaşım da bulunmakta. İnşallah el birliği ile bizlerden olan beklentilere cevap verip Türk Futbolunun Asırlık Çınarını üst lige taşırız " diye konuştu.

Anlaşma sonrasında takımda her mevkide alternatif oluştuğuna dikkat çeken Boğaziçi Ekibinde Futbol Şubesi Sorumlusu ve Genel Kaptan Murat Dıragumandan, " Ömer Coşkun'u tarif etmeye gerek yok, oynadığı her takımda attığı goller ve efendiliği ile bilinen bir isim...takım ve camiamıza hayırlı olsun. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum " şeklinde konuştu.

ERDEM ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...