Salı, Ağustos 27, 2024

Arif Arslan Yeşil Yalova'ya imza attı


Beykoz İlçesinden yetişen ve Anadolu'nun değişik bölgelerindeki takımlarda forma giyen yetenekli forvet Arif Arslan'ın 2024-25 Sezonundaki Adresi Yeşil Yalovaspor oldu.

TFF Bölgesel Amatör Ligin Yalova temsilcilerinden olan Yeşil Yalovaspor ile antrenmanlara başlayan Arif Arslan takımının forvet hattındaki etkili ismi olmayı hedefliyor.

Ortaçeşmespor altyapısından yetişen başarılı forvet, Beykoz’da Tokatköy ve Paşabahçespor, İstanbul içinden ise Yeniköy ve Alibeyköy takımlarında forma giymişti.

İstanbul dışı maceralarında ortaya koyduğu başarılı futbol ve attığı goller ile liglerin en aranılan forvetleri arasında yer alan Arif Arslan, Çerkezköy Doğanspor ile başlayan Anadolu takımlarında forma giyme sezonlarında Aydınspor 1923, Boyabatspor, Gönen Belediyespor ve Antalya Kumluca Belediyespor ve son olarak da 2023-24 Sezonu başında Çanakkale'nin TFF Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Bigaspor forması giymiş ardından 12 Bingölspor takımına transfer olmuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...