Cumartesi, Ağustos 17, 2024

Bulgurluspor futbolcu fabrikası gibi


Üsküdar İlçesi’nin Bulgurlu semtinde faaliyet gösteren Bulgurluspor, eğitimlerine akademisyenlerden oluşan uzman kadrosuyla hız kesmeden devam ediyor. 

Kulüp, sporu bir yaşam biçimi olarak benimseyen, mutlu ve kendine güvenen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Profesyonel hizmet anlayışıyla gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen Bulgurluspor, futbolun inceliklerini öğretmenin yanı sıra, sporcuların sahip olması gereken tüm yetkinlikleri kazandırmayı amaçlıyor.

Bulgurluspor Futbol Okulu, gençlerin sporla iç içe bir yaşam sürmelerini teşvik ederken, aynı zamanda disiplin, takım çalışması ve liderlik gibi önemli değerleri de aşılamayı hedefliyor. Eğitim programları, çocukların hem fiziksel hem de mental olarak güçlenmelerini sağlarken, sporun eğlenceli ve öğretici yönlerini de ön plana çıkarıyor. Okulun misyonu, geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek ve onlara sporun sadece fiziksel bir aktivite değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı olduğunu öğretmek.

Bulgurluspor’un Kulüp Başkanlığını Uğur Danış yaparken, Yönetim Kurulunda Yıldıray Aydın, Hüseyin Coşkun, İsa Coşkun, Yılmaz Aygün, Oğuz Danış, Yakup Örsün, Cemil Kacemer, Metin Gümüş gibi semtin önemli iş insanları yer alıyor.

Danış: Büyük talep var
Kulüp Başkanı Uğur Danış futbol okuluna yoğun bir talep olduğunu kaydederek, "Bulgurluspor olarak ilk amacımız çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmektir. Gelecek için ahlaklı ve saygılı sporcular yetiştirip, bünyemize katmak istiyoruz” dedi.

Başkan Uğur Danış, futbol okulu çalışmalarını ciddi bir şekilde yürüttüklerine dikkat çekerek, “Ailelerimiz çocuklarını bizlere güvenle teslim ediyor. Bizde Teknik kadromuzla birlikte ciddi ve programlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu anlamda Bulgurlu semtine iyi bir güven verdiğimizi düşünüyoruz ve futbol okulu kapsamında yetenekli çocuklarımızı da kendi bünyemize katarak altyapımızı oluşturmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız hafta içi ve hafta sonu olmak üzere aralıksız sürdürüyoruz. Burada çocuklarımızı bir arada tutarak, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını, arkadaşlık ortamının kurulması ve toplum için faydalı olmaları için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız her türlü desteği sağlıyoruz. Yakın zamanda artık herkes altyapıda da adından söz ettiren bir kulüp olarak Bulgurluspor’u tanıyacak” dedi.

Başkan Danış kulüplerinin federe olma işlemlerini de en kısa sürede tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...