Salı, Ağustos 27, 2024

Çavuşbaşıspor'da üç genç A takımda


İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele etmeye hazırlanan Çavuşbaşıspor alt yapıdan A Takıma dahil edilen gençler ile sözleşme imzaladı.

 Kırmızı-Beyazlı ekipte Kamil Çolak yönetimindeki Teknik Kadronun verdiği rapor doğrultusunda U18 Yaş Grubu Takımında forma giyen isimlerden Ertuğrul Bedir, Onur Yaşaryıldız ve Talha Küçükbayrakatar A Takım kadrosuna dahil edildiler.

Genç oyuncular için düzenlene sembolik imza töreninde Kulüp Başkanı Yaşar Şahin, Genel Kaptan Mehmet Şahin ile Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Akyüz hazır bulundular.

Beykoz İlçesi temsilcisinde Kulüp Başkanı Yaşar Şahin kendi tesisi olan bir kulüp olarak bunun avantajını değerlendirdiklerini söylerken, "Bu bize altyapı takımları anlamında avantaj sağlarken, her sezon A Takım düzeyine yeni oyuncuları dahil etme şansını da beraberinde getirmekte. Bugün de 3 genç kardeşimizi A Takım kadrosuna dahil ettik. Bundan sonra her şey onların elinde, çok çalışacaklar A Takımdaki Abileri ile tatlı bir rekabet içinde olacaklar. Yolları açık olsun" şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...