Perşembe, Ağustos 08, 2024

Erhan Yeygül Atalarspor'da


İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Atalarspor, geçen sezon Ataşehir Doğuşspor ve Rasathanespor formaları giyen deneyimli savunma oyuncusu Erhan Yeygül'le anlaşmaya vardı.

Kartal'daki kulüp merkezinde düzenlenen imza töreninde "Anlaşmanın maddi boyutundan daha önemlisi, aile sıcaklığına sahip, köklü bir kulübe gelmiş olmam" diyen Yeygül "Beni takımda görmek isteyen başkanından yöneticisine tüm Atalarspor camiasına ayrı ayrı teşekkür ederim. Atalarspor için elimden gelen tüm mücadelemi vereceğim. Tüm takıma sakatsız belasız bir sezon dilerim" dedi.



'Ramos' lakaplı Erhan Yeygül Acıbadem Üsküdarspor, Üsküdar İcadiyespor, İstanbul Ataşehir, Kemahspor, Doğangüneşspor, Hasköyspor, Acıbademspor, Maltepe Yıldızspor, Üsküdar Anadoluspor, Ortadağspor, Fikirtepe Dumlupınarspor, Soğuksuspor, Kavakpınarspor, Marmara Karayolları, Ataşehir Doğuşspor ve Rasathanespor takımlarının formalarını giyerken çok sayıda şampiyonluk elde etti. Erhan ayrıca Hasköyspor'un Süper Amatör'de klasman grubuna kaldığı, Maltepe Yıldızspor ve Üsküdar Anadolu'nun Süper Amatör'e çıktığı kadroda yer aldı. 

Erhan geçen sezon 1. Amatör Lig'de Ataşehir Doğuşspor'la grup üçüncülüğü yaşadıktan sonra 2. Amatör'de Rasathanespor'la şampiyonluğu ikili averaj ve akabinde play-off maçıyla kaçırma üzüntüsü yaşamıştı. 

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.