Salı, Ağustos 13, 2024

Habibu Samu Kanlıcaspor'da


Beykoz İlçesinin 1.Amatör Lig temsilcilerinden Kanlıcaspor önemli bir transfer imza atarak Habibu Samu ile anlaşmaya vardı.

1997 Doğumlu olan Habibu Samu en son olarak Küçüksu Rasathane Takımında görev yapmıştı.

Türkiye'deki futbolculuk kariyerinde Çavuşbaşıspor, Çekmeköyspor, Sarıyer Boyacıköyspor takımlarında forma giyen yetenekli oyuncu yeni sezonda Kanlıcaspor'da forma giyecek.

Boğaziçi Ekibinde Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman ile Başkan Vekili Remzi Alişan ile bir araya gelen Habıbu Samu ile her şartta anlaşılması sonrasında Kırmızı-Beyazlı forma ile görüntü verildi.

Beykoz temsilcisinde Başkan Bülent Cem Şişman Samu'nun kendini kanıtlamış kadro yapılarına uygun bir futbolcu olduğuna vurgu yaparken, "Bu sezonki hedefimiz doğrultusunda kadromuzu baştan aşağı yenilemiş durumdayız. İyi bir ekip kurduğumuza inanıyorum. Habıbu Samu özellikle de Takım Antrenörümüz Aydın Çaylı'nın kadroda istediği bir isimdi. Sonuçta kendisi ile anlaşma sağladık, bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...