Cuma, Ağustos 30, 2024

İshaklıspor geriden gelerek kazandı


2024-25 Sezonunda TFF 3.Liginde mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor, Bolu Abant Kampındaki 2.maçında Bergamaspor'u 2-1 mağlup etti.

Abant Von Resort Otel Sahasında gerçekleşen müsabakada Bordo-Mavili Takımın gollerinde Arda Alim ve Yunus Emre Kefeli'nin imzaları varken günü asistçileri ise Ferdi Çolak ile Halil Mızrap idi.

Müsabakayı Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel, Asbaşkan Selim Şimşek ile birlikte takip etti.

Beykoz temsilcisi karşılaşmaya Kalede Hakan Aydın, Serhat Mumcu, Muhammed Semiz, Mert Yamak, Doğan Zincir, Furkan, Onur Karavuş, Arda Alim, Ferit, Ali, Emir Uzun 11'i ile başladı.

Beykoz İshaklıspor takımında oyuna ikinci yarıda dahil olan isimler ise Ferdi Çolak, Halil Mızrap, Emre Kefeli, Barış Memiş, İsmail Balcı, Furkan Çavdar, Emir Civelek, İsmail Bakkal ve Kaleci Halil Çalışkancı idi.

Bergamaspor Takımı maçta kazandığı Penaltı atışından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Beykoz İshaklıspor takımı Yunus Emre Kefeli ile bulduğu golle durumu eşitledi 1-1. Beykoz İshaklıspor ilerleyen dakikalarda Arda Alim ile galibiyeti getiren golü bulup sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

Beykoz İshaklıspor Bolu Abant Kampını tamamladıktan sonra İstanbul'a dönüş yapacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FOTOĞRAFLAR MUHAMMED BATUN

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...