Salı, Ağustos 27, 2024

Kanlıcaspor tempoyu artırdı


İstanbul 1.Amatör Lig'in Beykoz İlçesi temsilcilerinden olan Kanlıcaspor'da 2024-25 Sezonu Antrenmanları verilen ara sonrasında tekrar başladı.

Kırmızı-Beyazlı ekip Tekke Mevkiindeki Kanlıca Stadındaki son antrenmanında tempo arttırdı.

Takım Antrenörü Aydın Çaylı toplam 23 futbolcunun katıldığı çalışmanın ardından yaptığı açıklamada, " Bilindiği üzere biz Beykoz İlçesinde yeni sezon hazırlıklarına en erken başlayan takımlardan idik. Ancak sonrasında Lig Takviminin açıklanması sonrasında başlangıç zamanı oldukça ileri çekildiği için bir süre ara verdik. Bu hafta itibarıyla antrenmanlarımız başladı ve her geçen gün de tempomuz artmakta. İyi bir kadro kurulma gayretinde olduk ve bu süreçte gelenler gidenler ilk maç başlayıncaya kadar devam edecek bu Amatör Futbolun doğasında var. Müthiş enerjik bir yönetim kurulumuz var ve her antrenmanda Başkanımız Bülent Cem Şişman dahil yanımızdalar ve bu da bize ekstra moral-motivasyon sağlamakta " şeklinde konuştu.

BAŞKAN VE YÖNETİM YOĞUN MESAİDE !

Kanlıca Stadı'ndaki Antrenmanı takip eden isimler arasında Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman da vardı...Başkan Şişman yaptığı açıklamada, " Yeni sezon maçları öncesi hummalı ancak bir o kadar da yoğun, heyecanlı bir koşturma yaşıyoruz. Yönetim Kurulumuzdaki her bir arkadaşımız kendi sorumluluk alanlarında başarı ile çalışmakta. Büyük Kanlıcaspor için tüm imkanları seferber etmiş durumdayız. Bu birlik beraberlik ruhunu devam ettirip hep birlikte hedefimize ulaşmak istiyoruz " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...