Salı, Ağustos 27, 2024

Kavacık Stadı miniklere ev sahipliği yaptı


Yaz dönemini dolu, dolu geçiren spor kulüplerinden olan Beykoz İlçesi temsilcisi Kavacıkspor değişik ya grup özel turnuvalarında da ev sahipliği yapmaya devam etmekte.

U14 Yaş Takımlarının katıldığı son turnuvanın ardından bu kez de hafta sonunda U13 Yaş Grubunu içeren turnuvaya imza atılırken ortaya konan futbol gerek saha içinde takımlarda görev yapan antrenörleri gerekse de tribündeki velileri fazlası ile tatmin etti.

Kavacık Spor Kulübünün ev sahipliğindeki U13 Yaş Turnuvasına Kavacıkspor dışında, Selimiyespor, Karabekirspor, Çamlıcaspor takımları ile İstanbul dışından Trakya Ligi takımlarından Çerkezköy 1923 takımı da katılım sağladı.

Her takımın bir biri ile 30'ar dakika sahada mücadele ettiği Turnuvaya ilişkin görüşlerini aldığımız ev sahibi Kavacık Spor Kulübü Sportif Direktörü ve Başkan Vekili Murat Yılmaz, kulüp olarak bir turnuvaya daha ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını ifade ederken il dışından katılım sağlayan Çerkezköy 1923 Kulübüne de teşekkür etti. Yılmaz'ın açıklamalarına gelince ;

"Bu ara dönem okul dönemi olmadığı için bol, bol turnuva ve maç koyuyoruz. Çünkü çocukların gelişimi için bizim 60-70 maç ulaşmamız gerekiyor. Okullar açılınca çocukların antrenmana alınması saat 5'i buluyor ve bu nedenle çok maç programı yapamıyoruz antrenmanlar oluyor. Ama hafta sonları elimizden geldiğince bu sahayı sabahtan akşama kadar dolduracağız."

"Çocukların futbol oynamaya ihtiyacı var...bu yaş grubundaki çocuklar gelişimlerinin doğru olabilmesi için altyapıda bol maç oynamalı, doğru iklimde olmaları gerekiyor, gördüğünüz gibi saha dışından veliler çok fazla müdahale edemiyor çünkü onları engelliyoruz. Çocuklarımız sadece oynarken keyif alıyorlar, eğleniyorlar. Bu tür maç sayılarını yılda ne kadar çoğaltırsak çocukların gelişimi de bir o kadar iyi oluyor. Türkiye spor anlamında çok zengin bir ülke...dünyanın en zengin ülkesiyiz ancak tesis ve sistem anlamında en fakir ülkesiyiz ne yazık ki...ama biz mahallemize hizmet ederken aynı zamanda ülkemize de hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda yoruluyor muyuz? yoruluyoruz ancak biz sonuna kadar mücadele etmekten yorulmayacağız bu çocuklara hizmet edeceğiz "

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...