Perşembe, Ağustos 22, 2024

Muhammed Sevindik teklifleri değerlendiriyor


Son olarak Yıldırım Bosnaspor forması giyen başarılı savunma oyuncusu Muhammed Sevindik, yeni sezon öncesi teklifleri değerlendiriyor.

1999 doğumlu Muhammed Sevindik, kariyerine İFA Spor’da başladı ve burada şampiyonluklar yaşadı. Daha sonra Eyüpspor’a transfer olan Sevindik, elit yaş kategorisinde şampiyonluk yaşadı. Şehir dışına çıkarak Iğdır Belediye Spor’da şampiyon olup takımı BAL'a çıkan Muhammet İstanbul’a döndüğünde Süper Amatör’de Küçükçekmece İdman Yurdu’nda oynadı. Başarılı geçen bir dönemin ardından devre arasında Şafak 76’ya transfer olan Sevindik, burada da şampiyonluk yaşayıp takımı 1. Amatör’e çıkardı. Son olarak Yıldırım Bosna’da oynayan Sevindik, buradan da şampiyon olup ayrıldı. Son sezonunu 1 gol ve 8 asistle tamamlayan savunma oyuncusu, hiç kart görmedi. Defansif ve ofansif yönü kuvvetli olan Sevindik, çift yönlü bir sol bek olarak dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...