Cuma, Ağustos 30, 2024

Ömer Faruk Taşbaş Paşabahçespor'da


Beykoz İlçesinden yetişen yetenekli futbolculardan olan Ömer Faruk Taşbaş, Paşabahçe Kulübü ile anlaştı.

Kulüp Merkezinde Başkan Coşkun Okur ile bir araya gelen Taşbaş yapılan görüşme sonrasında her şartta anlaşıp Yeşil-Kırmızılı forma ile ilk görüntüsünü de vermiş oldu.

Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur, Ömer Faruk Taşbaş'ın futbolculuk kariyerinin her aşamasını yakından takip edip bildikleri bir isim olduğuna vurgu yaparken, "Paşabahçeli kardeşimiz semtinin takımı ile anlaşmış bulunmakta. Bu sezonki kadromuza önemli katkıları olacağını biliyorum. Bu anlaşma her iki taraf için de hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Futbol Okulunda başlayan futbolculuk kariyeri sonrasında Sarı-Lacivertli Kulüp altyapısında forma giyen, ardından geçiş yaptığı Beykoz 1908 takımı ile birçok yaş kategorisinde şampiyonluklar yaşayan Ömer Faruk Taşbaş, transfer dönemlerinde takımların listesinde başlarda yer alan bir isim olarak da bilinmekte idi.

Ömer Faruk Taşbaş yaptığı ilk açıklamada, " Semtimin takımına geldiğim için mutluyum. Bu forma altında şampiyonluk yaşamak istiyorum. İyi bir kadromuz var ve ben bu ekibe en üst seviyede katkıda bulunmaya hazırım " dedi.

ERDEM ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...