Salı, Ağustos 27, 2024

Said Şamil Basal Anadolu Hisarı'nda


İstanbul Süper Amatör Liginin Anadolu Yakası temsilcilerinden olan Anadoluhisarı İdman Yurduspor takımı TFF Bölgesel Amatör Lig takımlarından İnkılapspor'dan Said Şamil Başal ile anlaştı.

2024-25 Sezonu için İstanbul Genelindeki takımlar içinde transfer dönemini en aktif geçiren takım olarak dikkatleri çeken Yeşil-Sarılı ekip bir süredir antrenmanlara çıkan ve hafta sonunda Sultanbeyli Belediyespor U19 Takımı ile yapılan ilk hazırlık müsabakasında forma giyen oyuncu ile görüşme masasına oturdu.

Anadoluhisarı İdman Yurduspor Futbol Şubesi Sorumlusu ve aynı zamanda Genel Kaptanı olan Murat Dıragumandan ile yapılan görüşmenin ardından Said Şamil Başal ile her konuda anlaşma sağlandı.

Anlaşmanın netleşmesi sonrasında Dıragumandan yaptığı açıklamada, " Artık yeni sezon öncesinde son hamlelerimizi yapıyoruz. Said Şamil Başal kardeşimizle anlaşma sağladık. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diler, yeni sezonda oyuncumuza üstün başarılar dileriz." diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Küçükçekmece'de şampiyon Sefaköy Kartalspor

Küçükçekmece Futbol Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Küçükçekmece Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon Sefaköy Ka...