Cumartesi, Ağustos 03, 2024

Üsküdar Anadolu Şampiyonluğunu kutladı


2023-2024 sezonunda TFF Kadınlar 3.Liginde şampiyonluk kupasını kazanan Üsküdar Anadolu Spor Kulübü Kadın futbol takımı, Şampiyonluğu Üsküdar Küçük Çamlıca Tepesinde düzenlenen gece ile kutladı. 

Geceye Üsküdar Anadolu Spor Kulübü Onursal Başkanı Erkan Kolcuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Birinci, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar Belediyesi Spor Komisyon Başkanı Ayhan Aydın, TFF Başkan vekili Mecnun Otyakmaz, Üsküdar Kulüpler Birliği Başkan Mehmet Ayvaz,  kadın futbol takımı oyuncuları, yönetim kurulu üyeleri, sporcu aileleri, taraftarlar, STK Başkanları ve davetliler katıldı. Kadın futbol takımının elde ettiği başarıda payı olan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Üsküdar Anadolu Spor Kulübü Onursal Başkanı Erkan Kolcuoğlu, aynı başarının TFF Kadınlar 2.liginde de artarak devam edeceğine inandığını, tüm yönetim kurulu olarak gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti. Şampiyonluk gecesinde elde edilen başarıda payı olan tüm futbolcular tek, tek anons edilerek sahneye davet edildi. 



Kupayı TFF Başkan vekili Otyakmaz verdi 

TFF Kadınlar 3.Ligi'nde şampiyonluğu elde ederek TFF Kadınlar 2.Ligi'ne yükselen Üsküdar Anadolu Spor Kulübü Kadın futbol takımına Şampiyonluk kupasını düzenlenen gecede TFF Başkan vekili Mecnun Otyakmaz verdi. Otyakmaz, TFF Kadınlar 3.Lig Şampiyonluk kupasını takım kaptanı Züleyha Gölgelikaya'ya verdi.  


Üsküdar Anadolu gibi köklü bir kulübün kadın futboluna yatırım yapmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Otyakmaz, Kadın takımına TFF Kadınlar 2.Ligi'nde başarılar diledi. Takım adına konuşan kaptan Züleyha Gölgelikaya, elde edilen başarıda herkesin payı olduğunu, ancak her zaman kendilerinin yanında olan ve cesaretlendiren ailelerinin payının daha çok olduğunun altını çizerek, sporcu ailelerine teşekkür etti. Lige başlarken 115 yıllık mazisi olan bir kulübü temsil ettiklerinin farkında olduklarını söyleyen Üsküdar Anadolu Spor Kulübü Teknik Direktörü Mahmut Tanrıverdi, bunun bilinciyle ilk sezonlarında şampiyonluğa ulaştıklarını sözlerine ekledi.

Haber: Murat İlter



Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...