Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Eylül 17, 2024

Anadolu Hisarı, Anadolu FK'yı üç golle geçti


İstanbul Süper Amatör Lig'in iddialı takımlarından olan Anadoluhisarı İdman Yurduspor, 2024-25 Sezonu hazırlıklarına devam ediyor.

Hafta sonunda Hazırlık Maçları serisine dahil olan ve A.Hisarı Spor Akademisi Stadı'nda oynanan müsabakada Anadolu FK Takımını konuk eden Anadolu Hisarı mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Rakibi karşısında etkili oyunu ile sonuca giden Boğaziçi ekibinde günün golcüleri ise Gökhan Demirci, Furkan Okuyucu ve Osman Kayagil idi.

Karşılaşmanın ardından görüşlerini açıklayan A.Hisarı İdmanyurduspor Kulüp Başkanı İlker Güner, her geçen gün daha da iyiye gittiklerini söylerken, "Anadolu FK maçında sahada güzel bir futbol ve skor vardı. İlk resmi lig maçımıza kadar takım tam anlamı ile oturacaktır. Büyük Hisar Camiasına bu sezon bekledikleri takım ve maçları sunmakta kararlıyız " diye konuştu.

Bu arada Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünden kişi, kurum ve kuruluşlara ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleşen ziyaretlerden birisi de aynı zamanda Kulübün eski sporcularından da olan Emlak Konut Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Yüksel idi.

Yüksel'in makamında gerçekleşen ziyarette Yeşil-Sarılı Ekibin Yönetim Kurulu Üyeleri Yahyahan Muslubaş ve Harun Eyibil'in yanı sıra Kulüp Başkanı İlker Güner'de hazır bulundu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.