Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Eylül 25, 2024

Çolak: Mücadele gücü yüksek bir takım olacağız


İstanbul Süper Amatör Lige yeniden dönüş yapan Çavuşbaşıspor'da hafta sonunda sezonun ilk hafta maçlar kapsamında yapılacak Kağıthanespor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Kırmızı-Beyazlı ekip geçen sezon sonunda takımı şampiyon yaparak Süper Amatör Lige çıkaran deneyimli Teknik Adam Kamil Çolak ile devam ediyor.

Hazırlık maçları sürecini tamamlayan sakatlıklar dışında ideal kadrosunu hemen, hemen oluşturan Beykoz İlçe temsilcisi Kağıthane'den puan ile dönme düşüncesinde.

Çavuşbaşıspor Antrenörü Kamil Çolak hafta sonunda deplasmanda çıkacakları ilk müsabaka öncesinde açıklamalarda bulundu...

" Sezon başı çalışmalarımız oldukça yoğun bir tempoda geçti, futbolcu kardeşlerimizin hepsi özveri ve istekli şekilde geçirdi. Kağıthanespor ile oynayacağımız sezonun ilk maçı öncesinde bazı futbolcularımızda hafif sakatlıklar bulunmakta, maç saatine kadar bu durumun ortadan kalkması en büyük dileğimiz. " 

Takımın genel durumu ve yapısına bakıldığında bazı bölgelerde eksikliklerinin olduğuna da vurgu yapan Kamil Çolak, " Grubumuz köklü ve iyi kadrolara sahip takımlardan oluşmakta. Rakiplerimiz hakkında Edinebildiğimiz tüm bilgileri edindik. Tabii ki ortada bir gerçek de var ve rakiplerimizden çok bizim sahada ne yapacağımız etkili olacak. Takım olarak kazanma hırsı olan, mücadele gücü yüksek, motivasyon ve konsantresi yüksek bir takım hüviyetinde sahaya çıkacağız. " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.