Cuma, Eylül 13, 2024

Gümüşsuyuspor'dan bol gollü prova


İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Gümüşsuyuspor yeni sezon öncesi çıkmış olduğu ilk hazırlık maçında sahadan 6 gollü galibiyetle ayrıldı.

Yeşil-Beyazlı ekip İBB Esatpaşa Stadı'nda karşı karşıya geldiği bir diğer 1. Amatör Lig takımı Ataşehir Arenaspor'u 6-0 mağlup etti.

Müsabakanın ardından Beykoz Temsilcisinde açıklamada bulunan Genel Kaptan Burak Müldür, "Takımımız bugün sahada iyi bir mücadele örneği sergilemesinin yanında bir birinden güzel 6 golle bizleri mutlu etti. Tabii ki bu galibiyet bizi rehavete sokmayacak. Ligde oynayacağımız ilk resmi maçımıza kadar yapılacak hazırlık maçları sonunda ideal kadro ve oyun anlayışımız iyice yerleşmiş olacak" diye konuştu.

Gümüşsuyuspor Teknik Sorumlusu İrfan Avşar ise güzel bir başlangıç yaptıkları için sevinçli olduklarına vurgu yaparken, "Tabii ki hazırlık maçı da olsa 6 gollü galip gelmek bizleri sevindirdi. İlerleyen süreçte sıklıkla yapacağımız maçların ardından sezona  tam randımanlı hazır hale gelmiş olacağız. Eksik yönlerimizi görme açısından ip uçları da verecek olan hazırlık maçları serisini başarı ile tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN  (ERHA BEYKOZ)

Hiç yorum yok:

Balkanspor binasına taşlı saldırı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Balkanspor'un Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'ndeki kulüp binası dün akşam kimliği bel...