Çarşamba, Eylül 25, 2024

İstanbul Mesudiyespor Kadın Takımı sezonu iddialı açtı


TFF Kadınlar 3.Lig ekiplerinden İstanbul Mesudiyespor 2024-2025 futbol sezonunu şampiyonluk hedefiyle Ümraniye’de bulunan tesislerinde, teknik sorumlu Metin Yılmaz gözetiminde yaptığı ilk antrenman ile açtı.

Yoğun katılımın olduğu ilk antrenman koşular ve istasyon çalışmalarıyla başlarken antrenmanın son bölümünde yapılan çift kale maçlar ile sona erdi.

Bu sezonki hedeflerinin şampiyon olarak 2. Lig'e yükselmek olduğunu belirten teknik sorumlu Metin Yılmaz “ Geçen yıl ilk senemiz olmasına rağmen kadın futbolunda epey bir tecrübe sahibi olduk. İstanbul Mesudiyespor artık kadın futbolunda bilinen ve tercih edilen bir kulüp haline geldi. Takımımızda oynamak isteyen birçok futbolcu kardeşimiz var. Sezon başı olması sebebiyle kadroyu geniş tuttuk. Yapacağımız antrenmanlar ve hazırlık maçları sonrasında kadromuzu şekillendireceğiz. Şuanda geniş kadromuzda 1.Lig, 2.Lig ve Süper Lig patentli oyuncular var. Ayrıca geçen yılda kadromuzda olan ve bu yıl da devam edeceğimiz tecrübeli oyuncularımız mevcut. Bu oyuncularımızın yanına monte edeceğimiz genç oyuncularla birlikte takım ruhunu sahaya yansıtarak sezon sonu mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diler, sakatlıksız güzel bir sezon dilerim" diyerek sözlerini noktaladı.


Hiç yorum yok:

Yavuz Yıldız’dan yeni sezon öncesi mesaj

Çengelköyspor Futbol Yatırımları A.Ş. Başkanı Yavuz Yıldız, yeni sezon için iyi dileklerini iletti.