Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Eylül 24, 2024

Kanlıcaspor moral buldu


İstanbul 1.Amatör Lig temsilcilerinden Kanlıcaspor, Tekke Mevkiindeki Kanlıca Stadı'nda gerçekleşen özel müsabakada İstanbul Mesudiyespor karşısında farklı bir mağlubiyete imza attı 6-1

Kanlıcaspor Takımı karşılaşmaya Kalede Muhammed Ali, Çağatay, Ömer Can Dilmaç, İbrahim, Soner, Ekrem, Abdülbaki, Oğuzhan, Habibu Samu, Murat ve Muhammet'ten oluşan bir kadro ile çıktı.

Karşılaşmada Kanlıcaspor adına kaydedilen gollerin ikisi Çağatay, birer tanesi ise Yusuf Kayalar, Oğuzhan, Habibu Samu ve Muhammet'ten geldi.

Müsabakanın ardından görüşlerini açıklayan Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Bülent Cem Şişman her geçen gün daha da iyiye gittiklerine vurgu yaparken, " Belki eksik yönlerimiz de var ancak her hafta bu açıklar kapanmakta ve ortaya keyif aldığımız bir futbol çıkmakta. Ben ilk lig maçımıza kadar tam randımanlı hale geleceğimiz inancındayım. Bugün gerçekten de güzel bir oyun ve atılan bol goller ile bizlere güzel bir hafta sonu geçirten takımımızı ve Antrenörümüz Aydın Çaylı'yı kutluyorum. İstanbul Mesudiyespor takımına da yeni sezonda başarı dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.