Çarşamba, Eylül 11, 2024

Kavacıkspor'dan Bodrumspor'a transfer


Alt yapıdaki başarılı çalışmaları ile tanınan Kavacıkspor, genç yeteneği Taha Yener Kiraz'ı Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Bodrumspor'a verdi.

Yeşil-Beyazlı ekibin genç yeteneklerinden olan Taha Yener Kiraz birçok takımın takibinde idi. Orta sahada görev yapan 2007 doğumlu yetenekli isim A Takım kadrosunda da görev yapmıştı.

Kavacık Spor Kulübü Sportif Direktörü Murat Yılmaz, Profesyonel Lig takım altyapılarına, Akademi Liglerine son süreçte toplamda 28 futbolcularının transfer olduğuna vurgu yaparken şunları söyledi: 


"Biz yarışmacı takım hüviyeti ile birlikte yetiştirici, geliştirici bir kulübüz. Nitekim bunun son örneğini Bodrumspor U19 Takımına gönderdiğimiz Taha Yener Kiraz ile yaşadık. Orta saha ve kenarda oynama yeteneği ile adından ileride çok bahsettirecek bir oyuncu, Allah yolunu açık eylesin. Tabii ki geriye dönüp baktığımızda son yıllarda çok başarılı izler bıraktığımız görmekten memnun ve de mutluyuz. Bugün profesyonel liglerde oynayan tüm oyuncularımız ile gurur duyuyoruz. Bakın biz 2 sezon mücadele ettiğimiz TFF Bal Ligi dahil İstanbul Süper Amatör Ligde en genç kadro ortalamasına sahip, gençlere yer veren takımız da...İnşallah bu başarı ve gurur tablosu her sezon artarak devam edecek."

Haber: Talip Ercan / ERHA

Hiç yorum yok:

Balkanspor binasına taşlı saldırı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Balkanspor'un Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'ndeki kulüp binası dün akşam kimliği bel...