Perşembe, Eylül 26, 2024

Kocatepe Atletik sezonun ilk maçına hazırlanıyor



Bayrampaşa Kocatepe Atletik Spor Kulübü U14 Takımı, 2023-2024 sezonunda elde ettiği büyük başarıların ardından, 2024-2025 sezonuna güçlü bir giriş yapmaya hazırlanıyor! 

Bordo mavili ekip, 28 Eylül Cumartesi günü saat 11:00'de İBB Bayrampaşa Stadı'nda Hasip Dinçsoy İÖO'ya karşı sezonun ilk mücadelesini oynayacak. Tüm futbolcular, yönetim, teknik ekip ve taraftarlar büyük bir heyecanla bu maçı bekliyor.

Geçtiğimiz sezon şampiyonlukla birlikte Bayrampaşa Kocatepe Atletik, U14A Ligi'nde ilk maçta sahada fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. Sezonun bu ilk maçında küçük-büyük herkesin nefesini sürdüreceği bir karşılaşma olacak. Takımın kaptanları ve genç yetenekleri tüm güçleriyle sahada olacak ve bir kez daha kulübümüzün adını altın harflerle yazdırmak için ter dökecekler.



Takımın Kalbi Taraftarla Atacak!

Bayrampaşa Kocatepe Atletik taraftarları, her zaman olduğu gibi bu maçta da takımımızı yalnız bırakmayacak. Kulüpten yapılan açıklamada "Siz de bu tarihte karşılaşmaya katılın ve bu büyük aileye dahil olun! Takımımıza desteğinizi sağlayacağınız, yeteneğinizi cesaretlendirin ve bu önemli anın bir parçası olun! Tüm Bayrampaşa Kocatepe Atletik ailesi ve taraftarları olarak, 28 Eylül'de sahada yapabileceğiz mücadelenin karşılığını tribünden alacağız! Birlikte büyük zaferler kazandık, yine kazanacağız! Tribünlerdeki yerinizi alın ve takımımızı destekleyerek bu tarihi ana tanıklık edin. Birlikte Daha Güçlüyüz"" ifadeleri kullanıldı.

Bayrampaşa Kocatepe Atletik'in kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

 Ebubekir Can , Safa Özübek , Mert Efe Cantürk , Burak Zazal , Mehmet Özyurt , Çınar Çelebi , Ali Gülmez , Kerimcan Canata , Alperen Küçükdoğru , Ömer Yücel , Çınar Osman Coşkun , Nevzat Altuntaş , Ege Keserler , Muhammed Taşan , Ömer Habiboğlu , Eymen Sönmez , Efe Samet Yavuz , Mustafa Aktaş , Yasin Sarıgül , Sedat Kıyar , Berat İsmail Kılıç , Kaan Meriç , Barlas Şengel , Buğra Kerim Gün ve Yaman Erim . 


Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.