Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Eylül 24, 2024

Nartspor'da hazırlıklar devam ediyor


İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta yer Nartspor, ligin ilk haftasında Bayrampaşa Tunaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Bakırköy'de Kulüpler Birliği ile yaşadığı sıkıntıların ardından çalışmalarını Eyüp ilçesinde Karadolap Stadı'nda sürdüren yeşil sarılı ekibi bu sezon da Ceyhun Yelkenci çalıştırıyor. İddialı bir kadro kuran Kuzey Kafkasyalılar hedeflerini Bölgesel Amatör Lig olarak belirledi.

BAL'da yer alan Merkezefendispor'la yer değiştirme ihtimali ortadan kalkan ve tamamen Süper Amatör Lig'e odaklanan kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeleri kullanıldı: "Nartspor Kulübü olarak bir yandan sportif başarı adına mücadelemizi sürdürürken diğer yandan saha içinde ve dışında Kuzey Kafkasya halklarının centilmenliğini ve konukseverliğini göstereceğiz. Kulüp olarak, bu kadim kültürün dayanışma ruhunu ve misafirperverliğini yaşatmayı hedefliyoruz. Nartspor, sporun birleştirici gücünü kullanarak, farklı kültürler arasında köprüler kurmayı ve dostluk bağlarını güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Kuzey Kafkasya’nın zengin kültürel mirasını ve geleneklerini tanıtarak, genç nesillere ilham vermeyi arzuluyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.