Pazar, Eylül 01, 2024

Özgür Subaşı, Hatice Çalık'ı ziyaret etti


İstanbul Gençlergücü ve İstanbul Kartalgücü 1994 SK başkanı, aynı zamanda Beşiktaş 33366 numaralı kongre üyesi Özgür Subaşı, Yaşam Koçu Hatice Çalık’ı Manisa’daki ofisinde ziyaret etti.

Subaşı aynı zamanda sporcu beslenmesi ile ilgili çalışmalar yapan Çalık'a İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü formasını hediye etti. Subaşı, yeni sezonda Çalık ile güç birliği yaparak gençlere ve sporculara daha iyi spor yapmaları için katkı vermeye devam edeceklerini belirtti.

Özgür Subaşı “Hatice Hanım’ın sporcu beslenmesi konusundaki uzmanlığı, gençlerimize büyük fayda sağlayacak. Birlikte çalışarak, sporcularımızın performansını en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Hatice Çalık ise “Genç Başkan Özgür Bey’in gençlere olan desteği ve vizyonu beni çok etkiledi. Bu iş birliği sayesinde, daha fazla gence ulaşarak onların sağlıklı ve başarılı bir spor hayatı sürdürmelerine yardımcı olacağız” diye konuştu.





Hiç yorum yok:

Balkanspor binasına taşlı saldırı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Balkanspor'un Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'ndeki kulüp binası dün akşam kimliği bel...