Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Eylül 25, 2024

Paşabahçe, Cevizli maçına hazırlanıyor



İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta Beykoz ilçesini temsil edecek olan Paşabahçe Takımında 2024-25 Sezonu ilk hafta maçı olan Cevizlispor karşılaşmasının hazırlıkları başladı.

Yeşil-Kırmızılı ekip bu müsabaka öncesinde son Hazırlık Maçında evinde Selimiyespor'u konuk etmiş ve mücadeleden 3-1 galip ayrılmıştı.

Beykoz Temsilcisinde Takım Antrenörü Mehmet Uğurluel yaptığı açıklamada, "Tüm takım ve sporcularda olduğu gibi bizde de heyecanlı bir bekleyiş hakim. Yeni sezonun hayırlı, uğurlu olmasını, hak edenin hakkı ile kazandığı, Fair-Play Ruhunun unutulmadığı bir sezon geçmesini diliyorum" dedi.

Paşabahçe Takımı olarak üst düzey takımların yer aldığı gruptan çıkma düşüncesinde olduklarını söyleyen Uğurluel, "Tabii ki tek, tek takımları analiz ettiğimizde profesyonel lig deneyimi olan rakiplerimizi de görmek mümkün. Öte yandan Paşabahçe İstanbul Amatör Liglerinin markalaşış takımlarından biri ve her sezon mutlak surette şampiyonluk parolası ile lige katılım sağlanmakta. Bu büyük camia bizden bu sezon şampiyonlıuk bekliyor. Bizde onları her zaman arkamızda dolu tribünlerde görmek istiyoruz. Hafta sonunda Avrupa Yakası takımlarından Cevizlispor'u evimizde konuk edeceğiz. Maçtan 3 puanla ayrılıp bir sonraki hafta oynayacağımız Yeşilova Esnafspor maçına moral-motvasyonu üst seviyede bir takım olarak çıkma düşüncesindeyiz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.