Çarşamba, Eylül 11, 2024

Paşabahçe Fenerbahçe'nin radarında


Bünyesinden yetiştirdiği futbolcularla Türk Futbolunda özel yeri olan kulüplerinden olan Paşabahçe, Fenerbahçe'nin radarına girdi!

Hafta sonunda Paşabahçe Stadı'nda gerçekleşen Alt Yaş Grup Antrenman ve maçlarında Fenerbahçe Futbol Akademisi Koordinatörü Sedat Karabük, Beykoz Temsilcisinin konuğu oldu.

Paşabahçe Kulübü Başkanı Coşkun Okur, Yeşil-Kırmızılı Kulüp hakkında Karabük'e bilgi aktarırken ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

" Her zaman Türk Futboluna yeni yetenekler, ahlaklı nesil ve sporcular hedefi ile yoluna devam eden Kulübümüz bu sene de inanıyorum ki Türk Futboluna ileriki yıllarda hizmette bulunacak yetenekleri armağan edecektir. Biz her zaman için futbolcularımızın gelişim ve gelecekleri için onlara katkı sunan destek olan bir kulübüz ve bu anlamda Sedat Karabük hocamızın da ziyaretini son derece anlamlı bulup memnun olduk. Umarım bu güzel sürecin devamı gelecek ve Paşabahçe ile Fenerbahçe Kulüpleri anlamında işbirliği artarak devam edecek " şeklinde konuşan Başkan Okur, Sedat Karabük'e altyapıda geldikleri son durum hakkında bilgi aktarımında bulundu.


Fenerbahçe Futbol Akademisi Koordinatörü Sedat Karabük ise Paşabahçe Spor Kulübünün bu güne değin Fenerbahçe A Takımında da fora giymiş isimler dahil birçok yeteneği Türk Futboluna armağan ettiğini bildiklerini söylerken, " Bundan sonra vaktimiz yettiğince ben ve çalışma arkadaşlarım Paşabahçe Spor Kulübünü takipte olacağız " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Balkanspor binasına taşlı saldırı

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Balkanspor'un Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'ndeki kulüp binası dün akşam kimliği bel...