Perşembe, Eylül 26, 2024

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu



Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.

Bilindiği gibi Zeki Aksu başkanlığındaki Beykozspor yönetimi Tuzlaspor'u satın almıştı ancak isim değişikliği işlemleri geciktiği için takım ilk 4 maçına Tuzlaspor ismiyle çıktı. Süreç tamamlanırken takımın ismi ve logosu TFF'de de değişti. 

Birkaç aylık süre zarfında ilçe spor kamuoyu ve Beykoz'a gönül veren cefakar taraftarlar adının ve renginin Beykoz olmaması nedeniyle maçlara gitmiyor idi.

Beykoz Spor Kulübü Yönetimi tarafından kamuoyuna kimi zaman haftada birkaç kez yapılan açıklamalar ile yaşanan süreç açıklanmakta idi. Ticari Sicil ismi Tuzlaspor A.Ş.'den Beykoz Anadolu Spor A.Ş.'ye dönüştükten sonra bu kez TFF tarafından onay beklenmekte idi.

Sonunda Beykoz camiasının beklediği haber geldi ve takım hem renklerine hem de ismine TFF onayı ile de kavuşmuş oldu.

Bu arada bu gelişmeler ışığında önemli bir nokta da Kulübün kurulduğu günden beri kullanılan armasının kullanılıp kullanılamayacağı konusu idi. Beykoz Anadolu Spor A.Ş. 2024-25 Sezonunda kamuoyunda artık öğrenilen ve bilinen Onçeşme Armalı Forma ile maçlara çıkacak.

Beykoz 1908 AŞ ile birleşecek
2025-26 Sezonundan itibaren ise Mevcut Beykoz 1908 A.Ş. ile resmi birleşme süreci gerçekleşecek. Bunun için Beykoz 1908 A.Ş.'nin yapılandırma sürecindeki borçlarının kapatılması gerekmekte. 

Maçlar Sancaktepe'de

Bu gelişmelerin ardından Beykoz Anadolu Spor A.Ş. Takımının Beykoz'da Dğal Çim Saha olmadığından Sancaktepe Stadı'nda oynadığı maçlar için Kulüp tarafından Kombine Kart satışları da başlamış oldu. 

Haber: Talip Ercan

Hiç yorum yok:

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.