Salı, Ekim 01, 2024

Anadolu Hisarı'ndan 'Teknik' bir galibiyet



İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup'ta Anadolu Hisarı İdman Yurdu, Bayrampaşa Teknikspor'u 4-0 yenerek iddialı girdiği sezona 3 puanla başladı.

Spor Akademisi Stadı'ndaki müsabakaya ilgi bir hayli yüksek idi. Başta TÜFAD İstanbul Başkanı ve Marmara Üniversitesi SBF Dekanı Prof.Dr.Mehmet Yorulmazlar olmak üzere Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve İlçeni birçok spor Kulübü Başkanı, Yöneticisi ve Antrenörleri ve A.Hisarına gönül verenler maçı takip ettiler.

Teknikspor ilk yarı daha üstündü
Karşılaşmanın ilk bölümlrinde konuk Bayrampaşa Teknik Takımı rakip yarı alanında daha fazla görülen takım oldu. Birçok gol pozisyonları da yaşadılar. İlk yarının ikici bölümü ve ikinci yarıda ise ev sahibi takım oyunda önce dengeyi sağladı ardından da kaydedilen goller ile üstünlüğü ele geçirdi.

Anadoluhisarı İdmanyurduspor takımında kaydedilen 4 golün üçü oyuna ikinci yarıda dahil olan isimler Ömer Coşkun ve Seymen'den gelirken tek golde ise Furkan Okuyucu'nun imzası vardı.

Beykoz İshaklıspor'u TFF 3.Ligine taşıyan isimlerden olan Ömer Coşkun, yeni takımında da kendine takılan lakap ile ilk kez sahne alırken Nöbetçi Golcü olarak sonradan oyuna dahil olup 2 golle takımına katkıda bulunmuş oldu.



Stat : A.Hisarı Spor Akademisi Stadı
Hakemler : Emirhan Çimen, Berk Toygar Kavak, Çağatay Yılmaz, 
A.Hisarı İdmanyurduspor : Emrah, Güven, Arif, Mehmet, Süleyman, Ferhat ( Dk.54 Said Şamil ), Furkan ( Dk.84 Seymen ), Taha, Gökhan ( Dk.54 Ömer Coşkun ), Osman Cihan, Yaşar Yahya ( Dk.46 Ali Rıza )
Yedekler : Mert Ali, Onur, Berke Eyyüp, Mohamed, Burhaneddin
Antrenör : Ulaş Kar
Bayrampaşa Teknikspor : Afşin Polat, Nuri, Semih ( Dk.72 Enes ), Emirhan, Kadir ( Dk.46 Kartal Berke ), Ferhat, Ahmet, Hamza, Muhammed ( Dk.79 Enes Hakkı ), Ömer ( Dk.90 Muhammed Mustafa ), Özkan Efe ( Dk.79 Ali Eren )
Yedekler : Arda, Kartal Berke, Deniz,  Sami Yusuf, Yasin, Harun
Antrenör : Ergün Gelen
Goller : Dk.65 ve Dk.83 Ömer Coşkun, Dk.68 Furkan Okuyucu, Dk.90+3 Seymen Işıldak

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Gazi Mahallesi'ne tek gol yetti

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta Gazi Mahallesi SK deplasmanda Bayburt 1918'i 1-0 yenerek sezona üç puanla başladı.