Salı, Ekim 01, 2024

Bingöl: Futbolun doğrularını yaparak farklı kazandık


İstanbul Süper Amatör Lig'de ilk hafta maçında deplasmanda Ortaköyspor'u 5-2 yenen Dudulluspor'da teknik direktör Aşkın Bingöl "Takımımla gurur duyuyorum" dedi.

Bingöl karşılaşma sonrası kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Muhteşem bir oyun oynadılar. Oyunu baştan sona hakim götürdüler. İlk maçlar kolay değildir. Ortaköyspor kaliteli oyunculardan kurulu, disiplinli, sert ve set hücumlarını iyi oynayan bir takım. Rakibimizi iyi analiz edip, eksik yönleri üzerine çalışmıştık. 

90 dakika boyunca toplu ve topsuz oyunda futbolun doğrularını yaparak farklı galip gelmeyi başardık ve bunun mutluluğu içerisindeyiz. Takımımla gurur duyuyorum. Her gün hayalimiz için daha fazla çalışacağız. Dudulluspor ailesine en güzelini yaşatmak için gün gün, maç maç gideceğiz. Şimdi önümüzde Esenlerspor maçı var. En iyi şekilde hazırlanacağız. Bu hafta güzel oyunla galip gelmenin keyfini çıkaracağız. Taraftarımızı ilk iç saha maçında desteğe bekliyoruz."


Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.