Salı, Ekim 08, 2024

Burak Tunç Tuzla Anadoluspor'da


İstanbul 1. Amatör 15. Grup'un iddialı ekiplerinden Tuzla Anadoluspor dış transferde tecrübeli stoper Burak Tunç ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör'e yükselen Tuzla Anadoluspor savunmaya önemli bir takviye yaptı. Daha önce Orhanlıspor, Beşikdüzüspor, Kastamonu İl Özel İdarespor, Çayırova Şekerpınarspor, Aydınlıspor, Şirinevlerspor, Zeytinburnu Zaferspor, Soğanlıkspor gibi takımların formasını giyen 1.90 metre boyundaki tecrübeli stoper yeni sezon da Tuzla Anadoluspor formasını giyecek.

Hedefi olan bir takıma katıldığı için mutlu olduğunu söyleyen Burak, “Genç ve tecrübeli futbolculardan kurulu iyi bir takımımız var. Hazırlık maçlarımızda iyi sonuçlar aldık. Zor bir gruptayız ama sezon sonunda Süper Amatör Lig’e yükselmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Takım olarak büyük bir uyum içindeyiz ve bu da başarımızı artıracak" dedi.

Hiç yorum yok:

Doğukan Kadir Ebcin Kartaltepespor'da

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Kartaltepespor son olarak Sancaktepe FK forması giyen Doğukan Kadir Ebcin'i renklerine bağladı.