Salı, Ekim 08, 2024

Canpolat sert çıktı: Yapamıyorsanız bırakın gidin


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları'nın futbolcusu Doğukan Gültepespor deplasmanda oynadıkları maçta sakatlandı. Ön çapraz bağları kopan Doğukan sezonu kapatırken Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat sert bir açıklama yaptı.

Yılmaz Canpolat, Süper Amatör Lig'de iki haftadır maçlarında sağlık görevlisi olmadığını belirterek "Süper Amatör Küme'de iki haftadır maçlarımızı sağlıkçı olmadan oynuyoruz. Sağlıkçıların durumu ne? Neden atayamıyorsunuz stadyumlara? Saha komiserleri yok, hakemler yetersiz. Bir saatlik videoyla seminer yapıp piyasaya hakem atıyorsunuz. Bu emektarlara verilen paralar ortada. Sizler atanarak geldiğiniz bu göreve neden hala bir şey yapamadınız?" dedi.

Canpolat şöyle devam etti: "TFF yetkilileri, bu işler böyle atamayla olmaz. Seçimde kaybedenleri göreve getiriyorsunuz. TFF, Cuma günü sabaha kadar lisans çıkartmaya çalıştı, ama yönetici kartları, teknik direktör lisansları ve sporcuların lisansları yok. Nasıl maça çıkacağız? TFF sitesinden çıktı al diyorsunuz, koskoca TFF lisans çıkartamıyorsa, yetiştiremiyorsa bir an önce tüm kurumlarıyla istifa etsin. Yapamıyorsanız bırakın gidin. Zaten seçimde kazanamadınız, atamayla geldiniz."

Hiç yorum yok:

Beylerbeyi 1911 sezona üç puanla başladı

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta ilk hafta maçında Beylerbeyi 1911 Spor, Galataspor'u 1-0 yendi.