Salı, Ekim 22, 2024

Çengelköyspor'a tahliye şoku


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor, bu sabah tesislerinden apar topar çıkarıldı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Yerleşkesi Rektörlüğü tarafından, rektör emri ile sabah saat 8.00 gibi, kimsenin olmadığı bir zamanda 50 kişiye yakın personel, Çengelköy Spor Kulübü Kuleli Tesisleri'ne gelerek kapıları kırıp, içeride ne var yok dışarı attı. Çengelköyspor Kulüp Başkanı Yavuz Yıldız'ın tahliyeyi engelleme çalışmaları sırasında darp edildiği, yöneticilerin ve halkın araya girmesi ile de olayların önüne geçilmeye çalışıldığı belirtildi. Olay yerine gelen emniyet güçleri olayları kontrol altına aldı.

Kulüp Başkanı Yavuz Yıldız yaptığı açıklamada "Formalarımızı, lisanslarımızı zar zor kurtardık. Kulüpte bulunan bisküviyi bile dışarıya atmışlar. Bu kadar hırslı şekilde bize saldırmalarını anlamış değilim. Burası spor kulübü tesisi başka bir yer değil. 300' den fazla futbolcumuz var biz bunu hak etmedik. Sonuna kadar davamızın peşinde olacağız" dedi.

Yavuz kendilerine daha önce herhangi bir tahliye emri gelmediğini, olayın çok ani olduğunu ekledi.

Boğaziçi Üniversitesi'nden ise şu ana dek bir açıklama yapılmadı.

Haber: Turgay Tokel







Hiç yorum yok:

Zirvedeki kritik maçın galibi Beyoğlu Çukurspor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup 4. hafta karşılaşmasında Göktürk FK sahasında Beyoğlu Çukurspor'u misafir etti. Konuk ekip son dakika ...