Salı, Ekim 15, 2024

Dudulluspor'dan deplasmanda kritik zafer



İstanbul 1. Amatör Lig'de şampiyonluğu hedefleyen ve ilk iki maçlarını kazanan iki takımın randevusunda Dudulluspor deplasmanda Bahçelievler Futbol Atletik'i 2-1 yenerek üçte üç yaptı.

Bahçelievler Özel İdare Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona ererken ev sahibi takım 61'de Murat Osmanoğlu ile öne geçti. Turuncu siyahlıların sevinci sadece iki dakika sürdü zira 63'te Abdurrahman Elyesa Abdulgaffarademoğlu'nun kendi kalesine attığı gol skora denge getirdi. Büyük heyecana sahne olan maçta Dudulluspor 90+2'de Hüseyin Kılıç'la golü buldu maçtan da 2-1 galip ayrıldı.

Bingöl: İkinci devrede çok üretkendik
Dudulluspor Teknik Direktörü Aşkın Bingöl maç sonu değerlendirmesinde şunları söyledi:

"Öncelikle rakibimiz Bahçelievler Atletik takımını ve hocasını tebrik ediyorum. İyi bir takım kurmuşlar. Gerçekten iyi futbol oynamaya çalışıyorlar. Umarım ligde diledikleri yere ulaşabilirler. Bize gelince çok önemli bir maç oynadık. Tekrardan herkese vereceğimiz mesaj çok önemliydi. Çünkü biz gerçekten bu ligin en iyi futbolunu oynamaya çalışan, futbolun gerekenlerini en iyi uygulayan takımıyız. 

O yüzden oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok iyi bir performans gösterdiler. Özelikle maçın 2. Devresinde oldukça üretkendiler. Oyunun her anını doğru oynamak gerekir. Bunu başaran oyuncularıma teşekkür ediyorum. Başkanımıza ve yönetimimize bize sağladığı imkanlar için teşekkür ediyorum. Bu aile birliği bizi önemli bir noktaya taşıyacak. Her zaman dediğim gibi maç maç gideceğiz. Sabırlı ve doğru şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. "

Hiç yorum yok:

THY yüksekten uçuyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Türk Hava Yolları (THY) sahasında Kuştepespor'u 1-0 mağlup etti.