Salı, Ekim 01, 2024

Elmalıspor müjdeli haberi bekliyor


Bu sezon İstanbul 2.Amatör Lig'de mücadele edecek olan Beykoz Elmalıspor'da yeni sezon için ilk adımlar erken atılmaya başladı.

Bordo-Yeşilli Ekibin Kulüp Başkanı Adem Ünal bir yandan Teknik konular diğer yandan ise Kulüp Yönetimi olarak Beykoz Belediyesi'nden gelecek cevaba kilitlenmiş durumda.

Beykoz Elmalıspor yeni sezon için Antrenörünü erken belirlemek istiyor. Bu kapsamda daha öncede kulüpte görev yapan Çetin Aksu ile ön görüşme yapıldı. Başkan Ünal ile Çetin Aksu ilk görüşmede belirlenecek hedef kapsamında oluşturulacak kadro için karşılıklı görüşlerini ilettiler.

Beykoz Elmalıspor Kulüp Başkanı Adem Ünal 10 yılı aşkın süredir bir saha tahsisi için girişimlerinin devam ettiğini söylerken, "Artık bu konunun bir çözüme kavuşmasını bekliyoruz. Rahmetli ve Efsane Başkanımız Yusuf Dinç yıllarca bu konuda çalıştı, takibini yaptı. Beykoz Belediyesi'nden artık bir cevap bekliyoruz. Bu sahanın tahsisi Mahallemizde futbol oynama düşüncesindeki çocuk ve gençlerimizin geleceği için de önemli. Artık bize iletilecek müjdeyi beklemekteyiz " diye konuştu.

SAHAMIZ İÇİN MÜJDELİ HABERİ BEKLİYORUZ

Başkan Ünal Beykoz Belediyesine verdikleri dilekçelerini hatırlatırken "Beykoz Belediye Başkanımız Alaattin Köseler'den konuyu çözüme kavuşturmasını rica ediyoruz. Mahalle olarak gelecek müjdeli haberi bekliyoruz. Beykoz Belediyesinde saha için çizilmiş bir tahsis planı var" dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Gazi Mahallesi'ne tek gol yetti

İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta Gazi Mahallesi SK deplasmanda Bayburt 1918'i 1-0 yenerek sezona üç puanla başladı.