Pazartesi, Ekim 14, 2024

Esnafspor kötü gidişi durdurmak için kurban kesti


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta yer alan Yeşilova Esnafspor'da yönetim, pazar günü oynanan Paşabahçespor maçı öncesi kötü gidişe 'dur' demek için Kemal Aktaş Stadı'nda kurban kesti.


Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, BBP Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel, Yeşilova Esnafspor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş, yönetim kurulu ve futbolcular kurban kesimine katıldı. Yapılan dua sonrasında kesilen kurbanın kanını teknik ekip ve futbolcular alınlarına sürdü. 


Başkan Ahmet Ulaş, “Yönetim olarak üzerimizdeki kara bulutların kalkması için kurban kesme kararı aldık. Bundan sonra inşallah istediğimiz sonuçları alarak camiamızı mutluluğu yaşatırız” ifadelerine yer verdi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de "Yeni sezonun önce ilçe kulüplerimize hayırlı olsun. Küçükçekmece Belediyesi olarak spora büyük önem veriyor ve destekliyoruz. 2024-2025 Futbol sezonunda Yeşilova Esnaf Spor'a ve diğer tüm spor kulüplerimize başarılar diliyor kazasız belasız bir sezon geçirmesini diliyoruz" dedi.

Esnafspor kurban kesimi sonrası çıktığı maçta Paşabahçespor'a 2-0 mağlup oldu.

Haber :Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

THY yüksekten uçuyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Türk Hava Yolları (THY) sahasında Kuştepespor'u 1-0 mağlup etti.