Pazartesi, Ekim 14, 2024

Galata'ya 'Pırlant'a değerinde galibiyet



Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta Galataspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Leventspor'u 2-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Beyoğlu Stadı'nda Galata maça etkili başladı ve Can ile direğe takıldı. Davut Aslan’ın frikiğinde ise kaleci Melih başarılıydı. Maçın 36. dakikasında Murat Yıldırım’ın müthiş golü ile Levent öne geçti. İlk yarının son dakikasında gelişen Galata atağında Ahmet Pırlant, rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem önce avantaja bırakıp sonra penaltı çaldı. Levent cephesinin itirazı sonucu değiştirmezken Ahmet Pırlant beyaz noktadan hata yapmadı: 1-1.

İkinci yarıda, Erdi Kenan’ın ortasında Levent defansında Yusuf zamanlama hatası yapınca topa elle müdahale etti. Hakem penaltıyı verdi. Topun başına yine Ahmet Pırlant geçti ve skoru 2-1 yaptı. Beraberlik için rakip kaleye yüklenen konuk ekip, Galata’nın uzun stoperleri Can ve Uğur’u geçemedi. Son dakikalarda Leventsporlu Hasan Can, Galata ceza sahasında yerde kaldı. Kırmızı siyahlılar penaltı beklerken, maçın hakemi devam kararı verdi ve maç bu skorla tamamlandı.

Haber: Erdem Sağolan

Hiç yorum yok:

THY yüksekten uçuyor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Türk Hava Yolları (THY) sahasında Kuştepespor'u 1-0 mağlup etti.